Здравко Мандаджиев с нов “прочит” на “Твоите очи, Лено”

Здравко Мандаджиев с нов “прочит” на “Твоите очи, Лено”

Ценителите на красивата народна песен не останаха безразлични към новия видеоклип на Здравко Мандаджиев и песента “Твоите очи, Лено”. Те са категорични в оценката си:

“Браво, прекрасна песeн - прекрасно изпълнение! Поредната хубава песен в прекрасното изпълнение на Здравко Мандаджиев! Поздравления от сърце!... Благодаря за чудесното изпълнение на една невероятна песен, която създава слънчево и весело настроение! Браво Здравко, ти се раздаваш от душа и пееш от сърце хубавите български народни и авторски песни със звучене най -вече от Пиринско -Македонската област. Продължавай да правиш това, което най-добре умееш... да пееш. Само напред и нагоре към нови творчески успехи и върхове. Пей, Здравко, пей от все сърце! Весели ми Сърцето и Душата! Бъди от мен поздравен, а от Бог - благословен със здраве, щастие и късмет сега и в годините занапред!”

2
Самият Здравко Мандаджиев отдавна пее тази песен с корени от Егейска Македония на своите концертни изяви, но сега реши да я представи пред зрители и почитатели в нов аранжимент, направен от Виктор Йорданов – Кардама.

“Песента “Твоите очи, Лено” е позната за всички, има я в изпълнения на много колеги, но ние с Виктор Йорданов се постарахме да я представим с по-различен аранжимент. Радвам се, че допадна на хората в тази моя интерпретация, защото получих хиляди поздравления.”, не крие вълнението си певецът.

Здравко Мандаджиев не крие, че пролетта е един от любимите му сезоните, но тази година пролетта ще е по-специална за него, защото почти е готов с песните от своя нов фолклорен албум.

“Избрах новият ми фолклорен албум да носи заглавието “Ех, любов”. В него ще бъдат включени песни, на които телевизия Planeta Folk HD направи премиера през последните години, а също и съвсем нови песни. Те вече са записани в студио и очаквам с нетърпение пролетта, за да се сдобият и с видеоклипове…”, разкрива подробности за албума изпълнителят.

КАТЕГОРИИ