Здравко Мандаджиев с приз “Учител на годината”

Здравко Мандаджиев с приз “Учител на годината”

Все още сме подвластни на вълненията около 24 май – този най-светъл и родолюбив български празник. В деня на книжовността с гордо вдигната глава и оправдано самочувствие заедно със своите ученици дефилира и “Учителят на годината” Здравко Мандаджиев. Талантливият фолклорен изпълнител бе удостоен с този престижен приз в навечерието на 11 май, когато църквата почита паметта на Светите равноапостоли Кирил и Методий.

“Днес съм изпълнен с огромна радост и благодарност! Благодаря от сърце за оказаната ми чест да получа приза “Учител на годината” и да преживея тази неочаквана емоция! Благодаря на  Тинка Балабанова, директор на ОУ “Стоян Михайловски” - Пловдив, както и на целия уникален колектив! Щастлив съм, че съм част от вас! На всички  пожелавам здраве, воля, обич, цвят и усмивки в класната стая! Да се вгледаме в очите на учениците, там е истинският тест за нашите усилия! Да се радваме на вдигнатите ръце и да даваме надежда на смелите идеи! Да бъдем усмихнати и нека се смеем с глас! Благодаря! Благодаря! Благодаря!”, повече от емоционален бе Здравко Мандаджиев в социалните мрежи.

2

“Поздравления! Бъди все така успешен!”, бе един от първите поздрави към Учителя на годината Здравко Мандаджиев от музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета”.

“Изключително заслужено отличие, г-н Мандаджиев! Поздравления!... Честито Здравко, училището е късметлия с такъв преподавател като теб... Честита заслужена награда, Здравко! Гордеем се с теб!... Успех и удовлетвореност!... Още много, много успехи и награди да те следват, защото си страхотен с децата и колегите, и го заслужаваш… Това е голямо признание! Честита награда!”, са част от поздравите на колеги, приятели и почитатели към Здравко Мандаджиев.

Празникът 24 май Здравко Мандаджиев отбеляза и с премиера на нов видеоклип по телевизия Planeta Folk HD и Planeta 4K. Заглавието е “Веселба”, дует с Анелия Иванчева и е част от новата празнична фолклорна програма “Празник в “Приказките” 2024”. На следващия ден изпълнителят пък бе специален гост на българската общност в Лондон за един вълнуващ и патриотичен концерт.

КАТЕГОРИИ