Жега през декември с хитове по Planeta 4K

Жега през декември с хитове по Planeta 4K

Този декември по всичко личи, че ще е много горещ в музикално отношение. Въпреки трудната ситуация в България и Европа, свързана с втората вълна на разпространение на коронавируса, всички вече гледат към наближаващите Коледни и Новогодишни тържества. А какво е празник без хубава музика и добро настроение. За това ще се погрижат и звездите на “Пайнер”, много от които подготвят премиери на своите нови проекти. Но ако се върнем към началото на декември, с радост ще открием, че лидерското място в Топ 5 PlanetaOfficial – Spotify вече е за “S.O.S” на Галин и Десита. Космическата сага във видеоклипа се хареса на зрителите, а мелодията на песента – на много слушатели и те категорично я поставиха на първа позиция.

С леки вариации интересът на меломаните, които ползват стрийминг платформата Spotify в началото на зимния декември не се е променил. Второто място в Топ 5 PlanetaOfficial те дават на Емануела и Kyriacos Georgiou за хита им от есента “Граници / Den Mporo”. Третата позиция пък е за “100 живота” на Галена. Преслава с “Беден в сърцето” заемат 4-то място в декемврийското издание на Топ 5 PlanetaOfficial – Spotify, а на 5-то място слушателите са поставили Анелия и Денис Теофиков с техния хит “Милион”.
Точната класация вече може да проследите в канала на “Планета” в YouTube – PlanetaTV Official, както и в програмата на музикалните телевизии “Планета” и Planeta 4K.

КАТЕГОРИИ