Женски сексапил и лятна емоция от Райна в “Направо ми заспа“

Женски сексапил и лятна емоция от Райна в “Направо ми заспа“
Слушай в Стрийминг Платформите

Райна сподели своята свежа рецепта за добро настроение през Лято 2020. Тя е озаглавена “Направо ми заспа“ и направи премиера с ефектно видео в официалния канал на “Пайнер“ в YouTube – PlanetaOfficial. За кратко новата песен на Райна успя да спечели меломаните, които не крият, че за пореден път звездата на телевизия “Планета“ е заложила на качество и стил, както в музикално, така и във визуално отношение.

“Уникална, както винаги! Оригинална! Ритмична! Просто, просто перфектна, Райна“, “Много свежа и приятна песен, идеална за лятото! Поздравления за сценария на Георги Нинов и артистизма на Райна, получил се е много хубав клип“, “Райна, както винаги е прелестна, а песента е толкова зареждаща и зарибяваща“, “Хитът на 2020”, “Райна винаги има свежи идеи. Целият проект е направен много добре. Браво, Райна, уцели десятката“, “Истинска и вдъхновяваща“, “Разбиваща песен, женски сексапил и много лятна емоция“, категорични са феновете на поп-фолка.


Музиката и аранжиментът на сингъла “Направо ми заспа“ са на Мартин Биолчев, а текстът е на Росен Димитров и Анастасия Мавродиева. За видеоклипа се погрижиха режисьора Иван Димитров – Тorex, оператора Иван Иванов и сценариста Георги Нинов.

КАТЕГОРИИ