Женско царство в Топ 5 PlanetaOfficial

Женско царство в Топ 5 PlanetaOfficial

Зрителите на новия телевизионен канал Planeta 4K с удоволствие ще проследят новия брой на класацията Топ 5 PlanetaOfficial, в която тази седмица хитовете са подредени, според интереса към тях в стрийминг-платформата Spotify. Това могат да направят тази сряда от 19.00 часа, а най-нетърпеливите още днес ще открият чарта в официалния YouTube-канал на медията - PlanetaTV Official.
Потребителите в Spotify са категорични, че през октомври най-голямо впечатление им е направила песента на Емануела и Kyriacos Georgiou – “Граници / Den Mporo”.

Те са я поставили под номер 1 и така я определят като един от новите хитове на “Пайнер”. Веднага след нея е още един дует, в който дамата е водеща - Цветелина Янева и Александър Робов с “Минутите”. Стилният видеоклип също се радва на голям зрителски интерес, а песента трайно се настани в репертоара на клубните DJ-и. Третото и четвъртото място в новото издание на Топ 5 PlanetaOfficial са за две утвърдени вече песни на два изключителни музикални идола. Галена със “100 живота” потребителите на Spotify са поставили под номер 3, а веднага до нея те са подредили “Беден в сърцето” на Преслава.

Хитовата петица завършва с дует и той е между Анелия и Денис Теофиков – “Милион”. Така през октомври 2020 дамите показват, че песните им са актуални и интересни на меломаните. Но в никакъв случай не може да бъде омаловажена ролята на кавалерите, участващи в тях. Денис Теофиков, Александър Робов и Kyriacos Georgiou 100 % допринасят в голяма степен за успеха на песните.
Класацията Топ 5 PlanetaOfficial може да гледате и в програмата на телевизионния канал “Планета” днес от 18.00 часа, и по “Планета HD” – от 20.00 часа.

КАТЕГОРИИ