“Живее ми се” на Ариа с лайв премиера край морето

“Живее ми се” на Ариа с лайв премиера край морето
Слушай в Стрийминг Платформите

Ариа не крие радостта си от появата на своя най-нов видеоклип “Живее ми се”. Лентата направи премиера в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube, а реакцията на меломаните я накара да се чувства на 100 % удовлетворена от добре свършената работа. Положителните оценки са комплексни, което говори, че новият сингъл на Ариа ще се наложи като един от сигурните хитове на Лято 2020.

“Невероятна, както винаги! Продължавай в същия дух да радваш всички, защото хората те обожават, не спирай да ги забавляваш! Пореден хит, обичам те!”, “Уникално красива жена! Ти си бъдещата звезда на “Пайнер”. Успех ти желая и много хитове занапред, Ариа!”, “Браво Ариа, нямаш равна. Всяка твоа песен е различна и уникална. Продължавай все така, Топ си!”, не пестят комплименти за своята любимка изкушените от поп-фолка.


В основата на създаването на “Живее ми се” е замесен един от най-добрите композитори на Балканите, Klinton Demirovski, който е автор на музиката и аранжимента. За текста на новото си парче певицата се довери на поетесата Петя Радева. Режисьор и сценарист на стилното видео е Виктор Антонов, а ефектните кадри са заснети от Радослав Гочев.
Още тази вечер “Живее ми се” ще има и своята лайв премиера, не къде е, а край морето. Музикален домакин на партито е PlanetaPayner Club в Бургас, а Ариа обещава да даде всичко от себе си, за да се получи един як купон с аромат на лято и море.

КАТЕГОРИИ