Живко Добрев и Джулиана Гани в “Аладин”

Живко Добрев и Джулиана Гани в “Аладин”

Истинска приказка за Аладин и Жасмин ни разказват Живко Добрев и Джулиана Гани в най-новия видеоклип на изпълнителя – “Аладин”. Музиката и аранжимента на песента са на Деан Асенов, а текстът е съвместна работа между Анастасия Мавродиева, Лора Димитрова и Георги Симеонов - JJ.

“Тази песен е изненадващо приятна и весела… Джулиана я харесвам, получило се е добре. Браво!... Много хубава песента, браво на Живко Добрев… Greetings from Japan… Bravo, brate moj… Евала Брат! Песента пръска!... Живко Добрев изкара хитачка. Проекта е жесток! Приятна изненада и от Джулиана! Успех!...”, пишат в коментари феновете на поп-фолка.

2
Видеоклипът на песента “Аладин” носи почерка на Иван Димитров – Торекс и предлага разнообразие от визии на Живко Добрев, всяка уникална и вдъхновена от филма “Аладин”. Талантливият гримьор Кирил Чалъков не само създаде различни визии за изпълнителя, но и се погрижи за цялостното му излъчване. В една от сцените Живко е облечен в бели дрехи като Аладин, които пристигнаха специално от Ибиса.
3
За снимачния процес Живко Добрев споделя, че е бил изключително забавен, тъй като никога не се е виждал в такива образи. Но за него изненадите не спират дотук. Изпълнителят загатна, че освен “Аладин”, скоро ще представи и още едно ново видео, което феновете ще могат да гледат по телевизионните канали с марката “Планета”, както и в YouTube канала на медията - PlanetaOfficial.

КАТЕГОРИИ