Златни летни хитове по телевизия “Планета”

Златни летни хитове по телевизия “Планета”

Лятото е към своя край, но слънчевото настроение още ни владее. Точно затова и телевизия “Планета” избра да зарадва своите зрители със селекцията Summer Gold Mix. Песните, включени в микса, са от различни години, но все още са актуални и много харесвани от меломаните.

Цветелина Янева поставя началото с “Още колко нощи”, а веднага след нея е Галин ft. Азис с “На Египет Фараона”. Огнена страст излъчва Анелия в своето видео от 2012, “Яко ми действаш”, а Джена засилва емоцията с още морско настроение в хита “Коя”.

“Грешната” на Яница ft. Анелия ни връща към лятото на 2015 година. Във видеото виждаме и модела Мари Вачева, пристигнала от австрийската столица Виена, специално за снимките. Латино настроение и топ форми изкушават зрителите от следващото предложение в Summer Gold Mix – “Бразилка”, представено от Райна.

Съвсем закономерно в Summer Gold Mix намират място и останалите три заглавия. “Цяло лято” на Теди Александрова ни връща към летните месеци на 2018, когато купонът по българското Черноморие беше на шест. Преслава със “Скоро” ни кара да мечтаем, че дори и през този септември “ще се прибираме по светло” след някой морски купон. А защо не това парти да не е същото като емоция и настроение, което Галена внася със “Стара каравана”.

КАТЕГОРИИ