“Зоопарк” на Анелия е лидера в “Планета Топ 20”

“Зоопарк” на Анелия е лидера в “Планета Топ 20”

Песента “Зоопарк” на Анелия е на върха в класацията “Планета Топ 20” за месец април. Парчето даде заявка за хит още при своята поява в средата на март и веднага влезе на второ място в подредбата на най-гледаните клипове в PlanetaOfficial. Към днешна дата лентата се радва на над 10 милиона преглеждания в официалния канал на “Пайнер”. Втори е дуета “По такива си падам”, събрал Емилия с най-новото име в каталога на музикалната компания, Емрах.

В челната тройка влиза и “Твоя бях” на Джулия, следвана от хитовата колаборация “Texas Place” на Галин ft. Adnan Beats & Dessita. “Честито” - песента, с която Цветелина Янева официално се завърна в ефира на телевизия “Планета”, е на 5 място.

Музикалното предложение на Фики, “Аз измръзнах”, лидер в класацията за месец март, остава в селекцията на най-гледаните клипове, на 6 позиция. След него се нарежда “Аре, дай му”, в изпълнение на Денис и Game Over.

“Влюбена” на Теди Александрова и “Двойно влюбен” на Яница са съответно на 8-мо и 9-то място. В десятката на класацията “Планета Топ  20” е и безспорния хит “Обратно в играта” на Преслава.

КАТЕГОРИИ