Зрелищно шоу и хитове за рождения ден на телевизия “Планета”

Зрелищно шоу и хитове за рождения ден на телевизия “Планета”

17-ия рожден ден на телевизия “Планета” ще се запомни със зрелищно шоу, оригинални хореографии, хитове, бурни аплодисменти и звезден блясък. Всички изпълнители се постараха да впечатлят публиката. Че това бе най-очакваното музикално събитие на годината, доказа препълнената зала “Арена Армеец” в София. Фенове на поп-фолка от различни краища на страната дойдоха, за да отпразнуват заедно с обичаната медия нейния рожден ден. Аплодисментите не стихваха през цялото време, а бисовете показаха любовта на публиката към звездите на “Пайнер”.

Още началото на спектакъла, което постави Емилия, даде заявка за един неповторим спектакъл, който дълго ще се помни. Певицата даде старт на купона с най-новото си парче Harem, поднесено с оригинална сценография и огромен балет. Емилия ни пренесе в ориенталска приказка със своето шоу и визия, а доброто настроение продължи с нейните хитове “Само тебе искам” и “По такива си падам” с младия изпълнител Емрах.

Класа и стил завладя сцената с появата на Глория, която бе избрала ефектна къса блестяща рокля, подчертаваща нейния красив и изящен силует. Тя заложи на микс от песните “Нюанси сиво” и “Добре дошла, скитнице”.

Публиката запя заедно с Райна безспорните й хитове от 2018-та - “Бразилка” и “Зле те чувам”, а новото си парче “Една на милион” певицата поднесе с ефектна хореография и шоу.

Залата избухна с “Граната” на Арти, който показа, че е един от новите любимци на меломаните.

С огнено шоу Татяна впечатли присъстващите, а те й се отблагодариха с много аплодисменти. За рождения ден на “Планета” тя ги поздрави с микс от “Мамасита”, “В Инстаграм съм ти любима” и “За големите мъже”.

Появата на Джордан също предизвика вълна от овации още при първите акорди от “Мармалад”.

“Няма да съм твой” на Борис Дали също бе едно от заглавията, които прозвучаха за 17-ия рожден ден на телевизия “Планета”.

Есил Дюран се появи с шикозен тоалет пепел от рози, за да изпълни един от последните си хитове със заглавие “Този ден”.

Ваня очарова публиката не само с визия, но и с представянето на нейната “Богиня”.

В ролята на водещ влезе Иван Динев – Устата, който вдигаше градуса на настроението с пиперливи смешки. Той също отправи музикален поздрав към гостите в залата с рефрен от “Дебел”.

Мария ни пренесе в Париж с ефектното си шоу, а музикалният й избор се спря на “Чувал ли си за такива”, “Кажи й” и “Не я познавам тая жена”.

“Не сме приключили” и “Дзак, дзак” прозвучаха в изпълнение на Илиян, а неговата поява също бе повод за много радост.

Силни аплодисменти предизвика Яница с един от най-големите хитове на есента – “Въртележката”.

Теди Александрова наелектризира настроението с горещ микс от “Корабът-майка”, “Котка”, “От София до Банско” и “Топ”. 

“Аз измръзнах” и “Пате” са хитовете, с които Фики поздрави почитателите на телевизия “Планета”.

Истински фурор предизвика Джулия, която изпя “Оп-оп” и дуета си с Анелия “Бръммм”.

Деси Слава определено успя да развълнува феновете в залата, защото това е нейното завръщане на голямата концертна сцена, след появата на сина й Борис. 

С ефектно представяне и много аплодисменти ще се запомни и изявата на Цветелина Янева, която беше много красива и нежна. Тя поздрави почитателите на “Планета” с “Честито” и с “Грешка беше” с младата надежда Денис Теофиков.

Джена впечатли с перфектна визия и микс от хитовете “Коя”, “Хулиган” и “Яко ми е”.

Анелия показа, че заслужено е сред водещите имена в бранша. Тя зарадва своите почитатели с “Дай ми още” и “Зоопарк” като бе избрала за представянето си изключително стилен тоалет.

Шоуто й е в кръвта! Това бяха първите отзиви, които можеха да се чуят за появата на Галена на концерта “17 години телевизия “Планета”. С впечатляващ мини спектакъл тя представи микс от #ДайМиЛюбов, “Феноменален”, а за “Шефката” на сцената се качи и Тони Стораро.

Последва отново дует, но този път с Цветелина Янева. “Маракеш” звуча за първи път на голяма сцена специално за празника на “Планета”.

Галин внесе младежки дух и много настроение с “Как си, кажи” и “112”, а голямата изненада за публиката бе появата на Dessita.

Блестяща бе и Емануела, която очарова с красива визия и любими песни – “Нотариално заверен”, “Гледай ме на снимка” и “Направи така”.

Финалът на концерта “17 години телевизия “Планета” бе поставен от Преслава. И за нея това е официално завръщане на голямата концертна сцена след като стана майка. Любовта на публиката пролича в нестихващи аплодисменти и няколко биса.

Режисьор на концерта бе Станислав Терзиев, а оригиналните хореографии бяха на балетите – “Нова” и Fame. Повече снимки от спектакъла “17 години телевизия “Планета” може да разгледате във фотогалерията на сайта www.planeta.tv.

снимки: Alex Cooper Photography, Георги Божков, Георги Малев, Виктория Сиракова, Теди Грозданов, Чавдар Димитров

КАТЕГОРИИ