Зрителите харесаха спектакъла “Планета на 18“

Зрителите харесаха спектакъла “Планета на 18“

Този уикенд, в петък, събота и неделя, в ефира на телевизия “Планета“ и “Планета HD” бе телевизионната премиера на концерта “Планета на 18“. Трите части на шоуто бяха публикувани и в официалния YouTube канал на “Пайнер“ - PlanetaOfficial, където също привлякоха вниманието на меломаните. Оценката, която зрителите дадоха за този концерт, не може да не ни радва, защото определено спектакълът на звездите се е харесал. Особено впечатление е направил дебюта на новите имена в музикалната компания. Високи оценки от феновете получиха за своята първа голяма сценична изява Таня Маринова, Данна, Ивета Костова, Радко Петков, Ариа, както и откритията на Галин – Лидия, Dessita и Диона. Телевизионните зрители видяха и колко добре бяха посрещнати в зала “Колодрума“ в Пловдив Малката, Емрах и Денис Теофиков, за които този концерт не е дебют на такава сцена.

Безспорно най-голям интерес в концерта привлякоха големите имена на телевизия “Планета“. Всички те се бяха постарали да подготвят оригинално шоу, много от тях танцуваха заедно с балета, което не остана незабелязано. Всички в залата знаеха хитовете на 2019-та и пееха заедно със своите кумири.

Телевизионните канали “Планета“ и “Планета HD” ще включат спектакъла “Планета на 18“ и в своята празнична Новогодишна програма. Така се надяваме да направим посрещането на 2020 година още по-емоционално и вълнуващо. Гледайтe целия концерт на 31 декември от 19:00 часа по “Планета HD” и от 20:00 часа по “Планета“ ТВ.

КАТЕГОРИИ