Зрителите избраха хитовете на Лято 2017

Зрителите избраха хитовете на Лято 2017

В новия брой на месечната класация “Планета Топ 20”, зрителите ще научат кои са видеоклиповете, излъчвани в програмата на телевизиите “Планета” и “Планета HD” с най-голяма гледаемост през Лято 2017. Данните са от официалния канал в YouTube – PlanetaOfficial и правдиво отразяват нагласата на меломаните към продукцията на музикална компания “Пайнер” това лято. Първото място в летния чарт на “Планета” е за Галена и #TheBo$$.

Втората позиция е за дуета на Джена и Преслава – “Тук жена му пази”, третото място – за “Кой” на Джена. Отново дуетна песен зрителите са поставили на четвърто място и това е “Как да изтрезнея” на Емилия и Тони Стораро. Първата петица в Топ 10 на Лято 2017 завършва Емануела с видеото на песента “Без чувства”.

Едно горещо лятно предложение, дошло от триото Теди Александрова, Борис Дали и DJ Живко Микс е поставено под Nо 6 в класацията на хитовете и това е “Температура”. Една позиция по-надолу застава Емануела с “Виновна”, а на 7-мо място феновете поставят “Ще ме научиш ли”, дуетната песен на Константин и Джулия, която трайно се настани в нощните клубове това лято.

“Пада звезда” на Преслава и под Nо 9 в Топ 10 на Лято 2017, а десетката на хитовете завършва “Кажи ми” на Анелия и Kyriacos Georgiou в двете си версии – на български и на гръцки език.

КАТЕГОРИИ