Зрителите на “Планета” избраха “Пиян” за видеоклип на юли

Зрителите на “Планета” избраха “Пиян” за видеоклип на юли

Редовните зрители на телевизионните канали “Планета” и “Планета HD” вече знаят подреждането на видеоклиповете в месечната класация “Планета Топ 20”. То е направено според зрителския интерес и гледаемостта на отделните заглавия, както в телевизионната програма, така и в официалния YouTube канал на “Пайнер” - PlanetaOfficial.
Безспорният лидер през юли в “Планета Топ 20” е Преслава и видеото на “Пиян”. Това е обяснимо, защото песента е тотален хит и в нощните клубове по морето, и в цялата страна. Друг толкова голям хит това лято е проекта на Теди Александрова ft. Сашо Роман и DJ Нед – “Най-боли ме”, който е поставен под Номер 2 в чарта.

Ако кажем, че зрителите на телевизия “Планета” имат вкус и разбират от хубава музика, няма да сбъркаме. На 3-то място в класацията те са поставили “Болка моя” на Цветелина Янева, а на 4-та – “Добре ли си” – дуетът на Галена и Миле Китич. Галена заема и 5-тото място с най-актуалния си видеоклип “Паника”, сниман в Испания. Тя е и на 14-то място в “Планета Топ 20” с друг безспорен зрителски любимец – “Феноменален”.

Галин също участва с два свои клипа в чарта – 6-то място за “Мамиш” /ft. Азис/ и 8-мо – за “Няма да ми мине” /дует с Лидия/. И Емануела представя два клипа – 7-мо място за “Предател” и 20-та позиция – за “Я се успокой” /дует с Илиян/. Два видеоклипа на Илиян и на Мария също са спечелили доверието на меломаните.
Цялото подреждане на видеоклиповете в “Планета Топ 20” през юли може да гледате в YouTube канала PlanetaTV Official, а също и в програмата на телевизия “Планета” и “ПланетаHD”.

КАТЕГОРИИ