Зрителите оцениха високо “Достойната“ на Джена

Зрителите оцениха високо “Достойната“ на Джена
Слушай в Стрийминг Платформите

Джена спечели сърцата на зрителите с новия си проект “Достойната“. Видеоклипът направи премиера преди часове в ефира на “Планета“ ТВ и “Планета HD”, както и в официалния канал на “Пайнер“ в YouTube – PlanetaOfficial, а отзивите дават категорична оценка, че този проект ще се нареди сред хитовете на 2019-та година:

“Достойната – една от любимите ми песни вече! Всичко е изпипано, музиката е бомба, текстът е качествен, а за гласа на Джена – нямам думи просто... Прекрасен глас, много й отиват такива песни. Перфектна!“, “Това е повече от уникално! Това са ритмите на Джена, които най-много й отиват! Поздравления за проекта! Определено е Хит!“, “Ето, това е Джена! Стил и класа във всяка песен!“, “Това е най-силната й страна! Друг стил – не! Браво!“, “Джена, Джена, какво направи ти... Уникална! Текст, музика, клип – всичко в десятката. Успех на проекта!“, пишат меломаните.


Джена споделя пред www.planeta.tv, че “Достойната“ е нейния празничен подарък за публиката. Неслучайно тя екранизира тази мелодия, както и предишната – “Вижте го, жени“ през октомври, защото бе решила до края на годината да зарадва ценителите на българската музика с проекти за всеки вкус. В новата песен, Джена се изявява и като автор на музиката, заедно със своя съпруг Атанас Стоев - младши. Текстът е на Анастасия Мавродиева, а аранжиментът – на Радомир Кишев. Освен с музика и рими, “Достойната” се открои и с ефектно видео. Режисьор е Виктор Антонов, а оператор – Радослав Гочев, които пренасят зрителите в ранчо “Ел Пасо“. Комплексът, който бе домакин на снимките на петата част на американската продукция “Рамбо“, отвори врати ексклузивно за видеореализацията на “Достойната“. Лентата очарова зрителите с интересни кадри, а Джена показва изключително красива визия. Стайлингът й е изцяло с модели на водещи модни брандове. Гримът е на Методи Шопов, а косите – на Аделина Любенова от Galleria Нair Studio.

фотограф: Благовест Заимов

КАТЕГОРИИ