Звезди на “Пайнер“ палят страсти край морето

Звезди на “Пайнер“ палят страсти край морето

Много нови поп-фолк хитове получиха премиерата си през месец май в PlanetaOfficial в YouTube и в ефира на телевизия “Планета“. Хубавата новина е, че те вече могат да звучат и лайв в нощните клубове, а какво по-добро предложение за уикенда може да има, освен парти край морето със звездите на музикална компания “Пайнер“. Въпреки, че юни започна със захлаждане и валежи, то любимите ви изпълнители ще се погрижат да ви стане горещо на дансинга. Още в първите дни на новия месец, Галена, Данна и Емануела гостуваха в Слънчев бряг, а тепърва предстоят нови горещи срещи по Черноморието. На 4 юни Теди Александрова и Емрах се събират, за да зарадват почитателите си на юг, със съвместна клубна изява в Слънчев бряг.

Няма съмнение, че вечерта ще е запомняща се, а по същото време, но в Planeta Payner Club в Бургас за публиката ще пее Галин. Музикален гост от “Пайнер“ на 4-ти ще има и във Варна, и това е Малката. Днес морската столица пък ще привлече почитателите на Галена за едно незабравимо морско парти.
Съботната нощ също ще запали южни страсти, благодарение на Джулия, Райна и Денис Теофиков. И докато изпълнителката на хита “Ножът“ ще се забавлява с меломаните в Слънчев бряг, то колегата й Денис Теофиков ще пее в Китен. Райна пък е звездният гост на хоротека в курорта Свети Влас.

 

КАТЕГОРИИ