Звезди на “Планета” посрещнаха Цветница зад граница

Звезди на “Планета” посрещнаха Цветница зад граница

Какво са празници, без хубава музика и добро настроение. Ето защо нашите сънародници зад граница не пропускат да канят звездите на телевизия “Планета”, когато е време за празнуване. Истински музикален маратон се развихри и този празничен уикенд, когато отбелязахме едни от най-хубавите пролетни празници - Лазаровден и Цветница.

Осми април ще се помни дълго от почитателите на Анелия и Преслава в Щутгарт, Германия. Те бяха изпълнили до краен предел Карл Бенц Арена и през цялото време танцуваха и пееха заедно със своите любимки. Преслава и Анелия са не по-малко развълнувани от съвместния си концерт и затова побързаха да споделят своите емоции в социалната мрежа. По всичко изглежда, че двете певици заедно са се забавлявали от сърце в Германия.
Още една европейска държава бе домакин на пролетно парти, което премина под знака на поп фолка. На Лазаровден специален гост в Испания бе Илиян, който пристигна за клубната си изява директно от Израел. Именно в Светите места в навечерието на Възкресение Христово певецът получи Свето кръщение във водите на река Йордан, посети най-стария град на Земята, Йерихон, както и Тел Авив. 

На 8 април бе първият концерт от турнето на Иван Динев - Устата в USA в Лос Анджелис, където певецът се раздаде докрай. Специален гост-изпълнител бе Лора Владова, която е добра приятелка на певеца и от години живее в Америка. Щурият купон мина под знака на Лазаровден, Цветница, както и рождения ден на Лора, който всички заедно посрещнаха в малките часове на 9 април.
На Цветница Татяна бе специален музикален гост във Великобритания. Певицата бе подготвила оригинална музикална програма за своите почитатели в Bournemouth, включваща най-големите й хитове, както и обичани фолклорни мелодии. Татяна е изключително щастлива от топлото посрещане и от невероятните емоции, които я заредиха с много пролетно настроение.

КАТЕГОРИИ