Звезди с имена на цветя празнуват днес

Звезди с имена на цветя празнуват днес

Днес отбелязваме Цветница. Този красив и светъл празник в живота на християните е посветен на тържественото посрещане на Исус Христос в Йерусалим, а традицията повелява, в църквите да бъдат осветени върбови клонки, които после се отнасят в домовете и се поставят на входните врати за здраве. Пролетният празник се чества винаги в неделя преди Великден, а имен ден празнуват всички с имена на цветя, билки и дървета. Сред тях са и част от звездите на телевизия “Планета“.

Малина и Цветелина Янева посрещат празника, заредени с много позитивни емоции след своите вълнуващи пътувания в чужбина, а Диляна Динева, Невена, Здравко Мандаджиев и Цветина Маринова днес ще празнуват със своите близки. Росица Пейчева, която също е именичка на Цветница, ще е заобиколена от почитателите на фолклора в Хисаря, с които заедно ще празнуват и ще се веселят с хубави песни и много хора.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят Цветница на всички именици с пожелание за здраве, щастие, късмет и хубави моменти!

КАТЕГОРИИ