Звездите на “Пайнер” избират горещи дестинации

Звездите на “Пайнер” избират горещи дестинации

Истинска снежна зима властва в България, но някои от звездите на музикална компания “Пайнер” предпочитат вместо сняг и пързалки да предоставят на своите наследници екзотични пътешествия до далечни и топли страни. По традиция всеки януари Преслава и семейството й заминават за Азия. И този път те са избрали Тайланд за своята топла зимна ваканция, а остров Пукет се оказва притегателен за гласовитата певица. Точно тук Преслава предложи на своята малка принцеса Паола да се докосне до една от забележителностите на света, а именно седнала статуя на Буда Маравия в Пукет, Тайланд, наричана още Големият Буда от Пукет. Официалното име е Phra Phutta Ming Mongkol Eknakiri, съкратено до Ming Mongkol Buddha. Разположена е на върха на хълма Накерд близо до Чалонг, строителството й започва през 2004 г. и продължава до 2015 г. За туристи и посетители входа е безплатен.
2
И Миглена Динева пише в социалните мрежи, че се чувства щастлива на остров Пукет, Тайланд. Вокалистката от фолклорния дует Сестри Диневи също избра екзотиката в средата на зимата за своето семейство. Заедно със своя съпруг и дъщеричка те често пътуват по света, за да се радват на слънцето и красивите морски плажове. За пореден път и те замениха снега с горещите слънчеви лъчи, а най-щастлива от това е малката чаровница. Да припомним, че преди време, през зимата на 2019 година,  Миглена Динева се сгоди отново далеч от България - на Малдивите. Тогава тя каза заветното “ДА” на своята голяма любов Смилян, който я изненада с божествен пръстен на романтична вечеря на плажа.
Почитателите на двете изпълнителки им пожелават незабравими мигове в Тайланд, но с нетърпение очакват завръщането им в България и новите срещи с тях.

КАТЕГОРИИ