Звездите на “Пайнер“ изпратиха ученици

Звездите на “Пайнер“ изпратиха ученици

Първият учебен ден винаги е съпътстван с много емоции, вълнение и снимки за спомен. Това ни показват днес и звездите на телевизия “Планета“, които вече са родители на ученици.
Димана бе сред първите, които заредиха почитателите си с добро настроение, отправяйки пожелания за една успешна нова учебна година, както на своята любима дъщеря Габриела, така и на всички прекрасни деца.

“На добър час, Вики!“, сподели с вълнение и Ивелина Колева под колаж от първия учебен ден на дъщеря си, а бузукарката Стояна също публикува снимки на Иван като написа - “Моето момче...Втори клас“.

“Днес се навършват 180 години от създаването на моето училище, в което през 1989 година аз започнах първи клас, а днес изпращам моята осмокласничка... Отново срещнах своите учители. На Добър час, дете! На добър час на всички!“, гласеше  публикация на Юнона в днешния ден.

Ученици изпратиха още Славчо Александров и Цонка Нанова от орк. Пловдив, Нели Драмалиева от Виевска фолк група и Здравко Мандаджиев, чийто син пък прекрачва за първи път прага на детската градина. Певецът, също има повод да празнува днес, защото както почитателите на фолклора знаят, той е прeподавател в СОУ “Св. Св. Кирил и Методий”

“Първият учебен ден винаги е бил празник за българина, защото изконната жажда за знание е една от непреходните ценности на нашия народ. Може би малко позабравена в наши дни, в деня на Вяра, Надежда, Любов и София, заслужава да изтупаме прахта и да върнем блясъка на Просвещението. Успех и наслука на всички ученици и техните учители“, написа Здравко Мандаджиев.

Есил Дюран също отправи оригинален поздрав към последователите си в социалните мрежи със снимка от своите ученически години, под която написа - “Честит първи учебен ден от моето малко аз“.

КАТЕГОРИИ