Звездите на “Пайнер” пеят за 24 май

Звездите на “Пайнер” пеят за 24 май

Всеки българин носи в сърцето си 24 май като един от най-българските и светли празници в календара. На този ден в България се чества българската просвета, култура и създаването на глаголицата от Солунските братя, Кирил и Методий. В чест на 24 май се организират празнични концерти в цялата страна, а изпълнителите на “Пайнер” са специални гости на много от тях. В момента в разгара са абитуриентските балове и за мнозина от зрелостниците поводите за празник са два. Деси Слава, Емануела, Теди Александрова и Фики ще пеят на клубни партита в столицата.

В Пловдив на 24 май абитуриентите ще празнуват с най-големите хитове на Анелия и Мария. Емилия ще радва с песните си жителите и гостите на Велико Търново, а Галена цели две поредни вечери, на 24 и 25 май, е любезна домакиня на всички празнуващи зрелостници в “Калоянова крепост” в Арбанаси. Абитуриентите в Благоевград ще празнуват с Галин, в Кърджали с Джордан, а в Стара Загора с Устата. Хитовете на звездите на телевизия “Планета” ще звучат и в най-актуалните клубове по българското Черноморие.

Преслава ще се погрижи за доброто настроение на абитуриентите в Приморско и Слънчев бряг, а Константин ще е в центъра на купона в Златни пясъци. Трио Сопрано са специални гости на Празничния концерт, посветен на 24 май, в Драматичния театър в Шумен. Татяна пък ще посрещне най-българския празник със своите почитатели в Лас Вегас, където е поредният концерт от нейното турне в Канада и САЩ.
Звездите на “Планета Фолк” също са желани гости за празничните концерти по случай 24 май и ще зарадват ценителите на българския фолклор с хубава народна музика.

Мария и Магдалена Филатови ще пеят в Тополовград, а Росица Пейчева в Садово. Сестри Диневи ще се погрижат за доброто настроение на празнуващите в Дивотино, хубавите народни песни на Иван Дяков ще звучат в Крумовград, а музикантите и солистите на оркестър “Пловдив” са специални гости на Празничния концерт в Долна баня.

КАТЕГОРИИ