Звездите на “Пайнер” празнуват Ивановден

Звездите на “Пайнер” празнуват Ивановден

Ивановден е! На 7 януари, православните християни почитат паметта на Св. Йоан Кръстител, който е наричан още “Предтеча”. Над 350 000 българи празнуват днес, а от музикална компания “Пайнер” именици са Ваня, Ивана, Иван Динев - Устата, Ивелина Колева, Иван Паскалев и Ивелина Денкова от Формация Паскалев – “Пловдив”, Иван Дяков и неговата дъщеря Ивана.

В навечерието на своя празник Ивана беше първия специален гост за 2019-та година в предаването “Папараци”, където сподели:

“Започнах да се уча да приемам себе си такава, каквато съм в този момент, даже и да не се харесвам. Понякога трябва да се случат лоши неща, за да усетя, че следващото, което ми се случва, е много хубаво. Уча се да благодаря.”


За Иван Дяков 2019-та година е много специална, защото празнува 40-годишен творчески юбилей:

“За мен всяка година започва с най-хубавия за мен празник – Ивановден. Не всеки знае кога е рождения ми ден, но знае кога е имения ми ден. Така че този ден е натоварен от сутринта до вечерта с емоции. Телефоните звънят, поздрави, благопожелания... и започвам позитивно годината. Събираме се да празнуваме с песни и танци, и си пожелаваме Новата година да е хубава, успешна и споделена с приятели добри!”


Ивелина Колева се подготвя за своето първо турне в САЩ и Канада, което стартира на 18 януари от Ню Йорк. Певицата кани всички сънародници, които живеят зад Океана да дойдат на концертите и да започнат годината по български, с хубави народни песни и кръшни хора.
Музикална компания “Пайнер”, “Планета” ТВ и “Планета Фолк” честитят имения ден на всички, които празнуват, с пожелания за здраве, щастие и успех!

КАТЕГОРИИ