Звездите на “Пайнер” в TikTok

Звездите на “Пайнер” в TikTok

Звездите на българската музика набират все повече последователи в една от най-актуалните и развиващи се социални мрежи е TikTok. Официалният профил телевизия “Планета” и музикална компания “Пайнер” там е @planetaofficialtv и в края на април той има почти 49 хиляди последователи. За радост на меломаните в този профил те могат да открият първи избрани моменти от най-новите музикални клипове на “Пайнер”, които се излъчват по телевизия Planeta 4K, както и най-големите хитове през годините с марка “Пайнер”.
Звездите на музикалната компания също са много активни в TikTok, затова и личните им профили се радват на голям интерес. С най-много последователи е Преслава – над 225 хиляди, следвана от Кристиан Кирилов и Диона. Освен за своя музикален живот, изпълнителите споделят и много лични видеоклипове, с което задържат аудиторията.
2
В новата класация Top 5 PlanetaOfficial, посветена на най-популярните изпълнители на “Пайнер” в TikTok към края на април 2022 година, четвъртото място е за младата певица Данна. Тя се гордее със 169 хиляди последователи, които бързо нарастват. След нея се нарежда и Джулия, която умело съчетава музика и спорт, разходки сред природата и хармоничен начин на живот, който споделя с феновете си в TikTok.
Ако искате да проследите пълната класация, абонирайте се за YouTube канала ни - PlanetaTV Official. Може да я гледате и в програма на телевизия “Планета” и Planeta 4K

КАТЕГОРИИ