Звездите на “Пайнер” за любовта и виното

Звездите на “Пайнер” за любовта и виното

14 февруари е празника на любовта и виното, а във въздуха витае романтика и положителна енергия. Много от изпълнителите на музикална компания “Пайнер” използваха случая и отправиха вече своите послания в социалната мрежа. Някои от тях публикуваха и интригуващи колажи на любовна тематика. Деси Слава подкани своите почитатели да си изберат повод за празнуване днес като не пропусна да сподели пожеланието си в днешния празничен ден:

“Обичайте, бъдете добри, бъдете всеотдайни и вярвайте в доброто, надеждата и истината!”

Трио Сопрано пък взеха на заем стих от великия Евтим Евтимов за своя поздрав – “Жената е виното на любовта”. Татяна също побърза да сподели честитка в социалната мрежа за 14 февруари:

“Честит празник, приятели! Бъдете много обичани и щастливи, ценете хората, които са в живота ви, раздавайте любов, за да ви се връща! Обичам Ви!”

В наверието на Свети Валентин Емилия също не пропусна да публикува своето усещане за любов:

“Един ден ще се събудиш в неделя сутрин до любовта на живота си, ще направиш кафе или чай, ще закусите палачинки и всичко ще бъде повече от наред...”

Пепи Хростозова пък накара своите приятели във Facebook да се усмихнат като публикува една невероятна мисъл за любовта от лексикона й от 1996 г.

“Ех, любов, любов – сварен картоф, разрежеш го, а той суров...”

КАТЕГОРИИ