Звездите на “Планета Лято 2014” завладяха Бургас

Звездите на “Планета Лято 2014” завладяха Бургас

Третият концерт от турнето “Планета Лято 2014” бе на Централния плаж в Бургас, а публиката, дошла да чуе и види на живо грандиозното шоу на звездите на музикална компания “Пайнер” отново бе многобройна.
Бурни аплодисменти получиха всички изпълнители, което доказа, че публиката в морския град е една от най-пламенните в България. Всеки от изпълнителите бе подготвил интересно сценично шоу и специални тоалети за спектакъла в Бургас, който бе заснет от телевизия “Планета”.
Свидетели на грандиозния спектакъл бяха и много зрители от съседните градове, през които турнето не премина.
Към дуетните половинки, които видяхме в концертите до момента – Алекс, Устата, рапъра X, Ави Бенеди, The Rook и Йоргос Ясемис, специално за концерта в Бургас дойдоха още Ани Хоанг, Кристиана и Сиана. Те се включиха в миксовете съответно на Галин и Илиян.
С еуфория бяха посрещнати и другите специални гости – Гъмзата и Живко Микс, които дойдоха, за да се включат в спектаклите на Анелия и Галена.
Шоуто в Бургас бе допълнено от впечатляващи визуални ефекти, както и от мощна заря за финал.
Спектакълът “Планета Лято 2014” в Бургас бе заснет с осем камери в High Definition- формат, както и транслиран на живо в официалния канал на телевизия “Планета” в YouTube - PlanetaOfficial. Всички, които не са успели да гледат концерта ще могат да го видят на 15, 16 и 17 август в прайм-тайма на телевизия “Планета” и “Планета HD”.
Всички снимки от концерта в Бургас може да видите тук:

Снимки: Теди Грозданов, Виктория Сиракова

КАТЕГОРИИ