Звездите на “Планета“ отново в тренда

Звездите на “Планета“ отново в тренда

Въпреки мартенският дъжд, цветът на тропическото слънце “изгрява“ със звездите на телевизия “Планета“. Част от актуалните визии на Галена, Емилия и Яница ни разкриват, че те отново са в тренда, който предвещава, че тази пролет ще бъде подвластна на оранжевото. Дали това ще бъде свежестта на добре узрял портокал или нюанса на озарена от слънцето мандарина, това всеки сам ще избере, но със сигурност този цвят ще ни подари много жизнерадостно настроение и емоции.
Неслучайно Франк Синатра е казал - “Оранжевото е най-щастливият цвят“, а в комбинация с хубава музика и красиви гледки, този нюанс със сигурност ще ви накара да се усмихнете.

От своя страна телевизия “Планета“ ви подарява много красота, директно от Франция и 87-то издание на Фестивала на лимоните. От 1933 година, Ментон, наричан още “Перлата на Франция“, отдава почит на лимона и портокала, а през февруари там всяка година се събират хиляди туристи, за да видят Карнавала. През 2020-та мотото му бе “Празниците на света“, но за съжаление много малко успяха да видят дефилето, защото то бе само няколко дни, заради заплахата от разпространение на коронавируса. Екипът на Planeta4K успя да го заснеме, за да направи и своите зрители съпричастни с емоцията на този уникален празник.

КАТЕГОРИИ