Звездите на “Планета“ пътешестват по света през юли

Звездите на “Планета“ пътешестват по света през юли

Лятото е сезон не само за ваканция, но и за вълнуващи задгранични пътешествия. Сред най-запалените туристи от звездите на “Планета“ са Мария, Нелина и Лазар. Верни на своите пристрастия, те вече са по света.
Първи Лазар заяви в социалните мрежи, че се чувства прекрасно в Лондон. Освен разходка сред забележителностите на британската столица, той поглези сетивата си и със сладките изкушения на Peggy Porschen в едноименната сладкарница, така популярна сред блогърите. Модерното изкуство също привлече погледа на певеца и той не пропусна да покаже градските рисунки на Zabou.

Нелина отново избра весела дамска компания за новото си туристическо приключение. От няколко дни певицата е на Канарските острови, а първата дестинация, откъдето тя се “чекира“ е Тенерифе. Доста снимки категорично говорят за настроението, което владее групата, а в следващите дни очакваме още фотоси от интересни места.

Лазурният бряг и Френската Ривиера привлякоха Мария, която вече е в Монако. Тя е заедно със своята майка и дъщеря си Марая. Воайажът по женски започва от популярният сред световните знаменитости хотел “Ермитаж“, намиращ се в непосредствена близост до легендарното казино на Монте Карло и парка на принцеса Грейс, а първите видеа в социалните мрежи ни показват порт Херкулес и луксозните яхти.

А дали във ваканционната програма на Мария не е предвидена и морска разходка на борда на някои от тях, ще разберем съвсем скоро.

КАТЕГОРИИ