Звездите на “Планета“ показват детските си снимки

Звездите на “Планета“ показват детските си снимки

В дните на карантина и социална самоизолация, звездите на телевизия “Планета“ показват, че не е необходимо да скучаем вкъщи. Много от тях продължават активно да общуват със своите почитатели посредством социалните мрежи, както и да се забавляват, присъединявайки се към различни онлайн предизвикателства. Едно от тях, набиращо все по-голяма популярност в Instagrаm, e това да споделят свои детски снимки. Кой не обича да се връща към най-безгрижните си години, към вълнуващите спомени от детството. В това ни убеждава и активността, която любимите български изпълнители показаха в тази забавна игра. Преслава, Теди Александрова, Емануела, Ивета Костова, Глория, Ариа, Радко Петков и Джордан без колебание приеха предизвикателството и показаха снимки, които ще провокират усмивка у всеки.

Назад във времето се върнаха още Гергана, Джена, Галин, Кирил Атанасов, Юнона, Данна и Ивелина Колева. По примера на своите колеги те също разлистиха старите си албуми с детски снимки и споделиха част от тях, още повече, че точно сега всички разполагат с достатъчно време, за да си припомнят тези мили моменти.
На Вас оставяме да отгатнете кой, кой е в снимките, а за тези, които искат не само да видят кадри, но и да чуят най-интересните детски преживания на звездите на музикална компания “Пайнер“, е предаването “От моето детство“. От няколко години телевизия “Планета“ среща зрителите с обичани изпълнители, които разказват пред камерата най-незабравимите си детски спомени. Поредицата е достъпна в канала PlanetaTV Official, а ние Ви пожелаваме приятни минути у дома с “От моето детство“.

 

КАТЕГОРИИ