Звездите на “Планета” се наслаждават на златната есен

Звездите на “Планета” се наслаждават на златната есен

Звездите на телевизия “Планета“ се радват на последните топли дни, които предпочитат да прекарат навън, сред природата. Много от тях споделиха с последователите си в социалните мрежи как се наслаждават на златната есен.

“Да правиш това, което ти доставя удоволствие! Толкова просто!“, категорична е Глория, която след пътувания в Париж и Холандия избра българското Черноморие.

Тя сподели красив кадър от Несебър, който не остави безразлични нейните многобройни почитатели. АРТи също предпочете любимия си Бургас в началото на октомври, а за отминалите летни дни си припомня и Кали. Райна пък се наслаждава на слънцето, като релаксира пълноценно в Сандански.

Есил Дюран обича градската суматоха и когато времето позволява това предпочита да се разхожда или да кара велосипед в София. Преслава остава вярна на увлечението си да поддържа тонус в планината, а с впечатляващо фото отправя следното послание към почитателите си:

“Живейте тихо в настоящия миг и вижте цялата красота, ширнала се пред вас!“.

Повод за хубави емоции винаги има, показват още Ани Хоанг, Яница и Лазар в профилите си в социалните мрежи, а Илиян пренася почитателите си в ОАЕ.
Той избра началото на есента за вълнуващо пътешествие до едно от най-прекрасните места в света, както сам описва Дубай.

КАТЕГОРИИ