Звездите на “Планета“ за 3 март в “Бащино огнище“

Звездите на “Планета“ за 3 март в “Бащино огнище“

На 3 март България отбелязва Националния си празник, а това е повод и предаването “Бащино огнище“ да отдаде почит на 141-та годишнина от Освобождението на страната ни. Този ден е празник на свободата и държавността, ден в който се прекланяме пред Родината, която винаги носим в сърцето си. Поклон пред българската история в този ден правим всички, а Ивелина Колева, Здравко Мандаджиев, Мария и Магдалена Филатови споделят своето усещане за празника и поздравяват зрителите на телевизия “Планета“.

Иван Дяков също отправя музикален поздрав и разказва за патриотичните песни в своя репертоар, а в новия брой на предаването, екипът на “Бащино огнище“, честити рождения ден на Юнона и Фики, които са родени в деня на Националния празник - 3 март.
Гост на предаването е известният фотограф Темелко Темелков, който наскоро откри своята авторска изложба “Вратите на София“ в българския културен център в Будапеща.

За нея той казва:

“Колко много врати, колко много хора минават през тях. Гледам ги и си мисля, че вратите сякаш се крият. Вратите сякаш са покрити с мрежа, която ги обезличава, скрива ги, слага им маска. Плетеницата от драскулки по тях ги свързва в един организъм. Всички подминават вратите. Дори когато минават през тях, не ги виждат“.


Музикалната среща в “Бащино огнище“ е с едно от новите имена в “Пайнер“ - Таня Маринова, за която това е първа медийна изява в ефира на телевизия “Планета“ след появата на първия й поп фолк проект “Ще ме помниш”.

КАТЕГОРИИ