Звездите на “Планета” заедно на 22 ноември

Звездите на “Планета” заедно на 22 ноември

Почитателите на телевизия “Планета” вече са в очакване на грандиозния спектакъл на 22 ноември, с който музикалната медия ще отбележи 15 години в телевизионния ефир. Официалният старт на телевизия “Планета” е на 4 декември 2001 г., а експерименталното излъчване на програмата започва на 13 ноември. Концертът за рождения ден на медията, който по традиция се провежда в края на ноември или началото на декември, е едно от най-вълнуващите музикални събития през годината, както за почитателите, така и за самите изпълнители.     

След интереса към спектакъла през 2015 година, състоял се в “Арена Армеец” в София, телевизия “Планета” отново ще празнува в най-голямата концертна зала в страната. На сцената ще прозвучат най-големите хитове от 2016 г. и любими песни през годините. Отново “Дани Милев бенд” ще съпровожда звездите при техните изпълнения, а феновете вече правят своите догадки кой ще пее на голямата сцена. Това, което можем да издадем е, че най-актуалните имена в жанра ще бъдат част от спектакъла. Бъдещите майки в музикална компания “Пайнер” също едва ли ще пропуснат това празнично събитие, имайки предвид, че за тях 2016 година е много плодотворна и изпълнена с хитове. 
Почитателите на попфолка могат да се снабдят с билети за спектакъла в мрежата на eventim.bg, за да се насладят на живо на спектакъла.

КАТЕГОРИИ