Звездите на поп-фолка любими и в “Планета Фолк”

Звездите на поп-фолка любими и в “Планета Фолк”

Телевизионният канал “Планета Фолк” се оказа много популярен, не само в България, но и далече зад пределите на Родината. Няма място по света, на което живеят българи, да не се слушат хубави фолклорни мелодии. Популярните поп-фолк изпълнители с право могат да бъдат наречени посланици на българската народна музика. Това категорично личи и ако погледнем статистиката в официалния YouTube - канал на телевизия “Планета Фолк” – Planeta Folk Official.

Новите видеоклипове в него, представени от Глория, Райна, Валя, Димана и Яница, се оказват най-предпочитани от почитателите на народните ритми през последните няколко месеца и това е напълно обяснимо. И петте изпълнителки са чести гости на събори и народни веселия. В своя репертоар те неизменно включват и емблематични народни песни, които изпълняват прекрасно. Не са малко и авторските мелодии на фолклорни основа, превърнали се в любими за малки и големи.

Потребителите на Planeta Folk Official с интерес гледат и клиповете на утвърдени фолклорни изпълнители. За тяхна радост 2019-та година е богата на нова продукция. Оркестрите – “Орфей”, “Канарите”, “Виевска фолк група” и “Хари бенд” ги зарадваха с красиви мелодии. Росица Пейчева, Иван Дяков, Мария и Магдалена Филатови, Сестри Диневи, Калина и Невена, Деян Митев, Здравко Мандаджиев, Пепи Христозова, Ивелина Колева и др. също се радват на голям интерес от зрителите.

КАТЕГОРИИ