Звездите отблизо зад кулисите на концерта “Планета на 18”

Звездите отблизо зад кулисите на концерта “Планета на 18”

Новият брой на “Автограф” пренася зрителите на концерта по случай пълнолетието на телевизия “Планета”. Пред камерите на предаването застанаха Мария, Роксана, Радко Петков, Данна и Джордан, Анелия, Емануела, Джулия и Кристиан Кирилов, Цветелина Янева, Милко Калайджиев, Ивета Костова, Галин, Таня Маринова, Ваня и DJ Дамян, Яница и Ариа, за да споделят емоциите и вълненията от своето представяне в зала “Колодрума” в Пловдив на 3-ти декември и да поздравят любимата медия по случай празника.

Мария споделя, че за нея е чест и удоволствие да се представи първа от утвърдените звезди и да даде блестящ старт на спектакъла.

“Клубните участия са едно, големите форуми са нещо друго и това е съвсем различна емоция, съвсем различна публика и за мен наистина е голяма чест. Най-големите купонджии в България са в Пловдив. Тук и в Стара Загора са били едни от най-хубавите ни концерти.”

В “Автограф” Мария издава, че на 23 януари ще отбележи 20 години, откакто е част от музикална компания “Пайнер”.

Зад кулисите на сцената срещнахме Роксана веднага след нейното представяне много развълнувана и дори със сълзи в очите от щастие.

“Много съм щастлива, че изпях новата си песен “Спомени”. Такава емоция, такова вълнение, да знаят всяка една дума, а песента е само на месец и половина. Чувствам се страхотно, не знам как да го опиша”, разказва Роксана.


Ариа споделя, че за нея усещането е неописуемо да участва в концерта “Планета на 18” и да се качи на тази голяма сцена.

“Най-приятната и най-силната емоция, която изпитах, бе когато казаха името ми Ариа и чух, че залата се радва, че излизам на сцената. Не съм го очаквала, защото съм нов изпълнител. Не съм очаквала такава любов. Като за първи концерт имаше момент на притеснение, дали всичко ще се получи, както съм го планирала. Но публиката ме подкрепи и всякакво притеснение изчезна, като застанах пред хората. Безкрайно съм щастлива и се надявам и занапред да ги радвам все повече и повече.”


Данна си спомня първите си срещи с телевизия “Планета”, когато още на четири годинки е пяла “Шампанско и сълзи” на Ивана пред телевизора.

“Сега беше неописуемо. За първи път излизам на такава голяма сцена и се радвам, че имах честта да съм тук”, искрена е младата изпълнителка.

Джордан споделя, че ще запомни телевизия “Планета” с много хитови парчета, с достойни и страхотни изпълнители, с много красиви клипове, с едно ниво, което телевизията държи вече толкова много години и е сигурен, че и занапред ще е така.

“Планета винаги е била еталон за марка и за класа, така че само напред и нагоре”, казва още Джордан в “Автограф”.

 

КАТЕГОРИИ