Звездни именици и рожденици на Голяма Богородица

Звездни именици и рожденици на Голяма Богородица

Днес е Успение Богородично - денят, в който християнската църква почита Света Богородица, като покровителка на майчинството, жените и семейното огнище. Голяма Богородица е най-светлият летен празник и с него свързваме много поверия, традиции и обичаи. На 15 август много от звездите на телевизия “Планета” имат имен ден и тази година те отново няма да пропуснат да го почетат по специален начин. Мария неведнъж е споделяла, че винаги спазва традициите и обичаите на Голяма Богородица. В нейното семейство празникът на този ден е двоен, защото и нейната дъщеря Марая също е именичка.

Още за един дамски дует от музикалния каталог на “Пайнер” празникът ще бъде по две, защото имен ден днес имат близначките Мария и Магдалена Филатови. Тяхната колежка Мария Петрова също ще почерпи за празника Успение Богородично. Певицата е изключително щастлива, че тази пролет успя да зарадва своите почитатели с два нови фолклорни дуета с Милко Калайджиев. На 15 август имен ден има и шлагерната прима Мария Петрова, която е най-популярният изпълнител на стари градски песни. 
На днешния ден има и един рожденик и това е DJ Живко Микс. Той вече приема поздравления от своите роднини, приятели и колеги.
Музикална компания “Пайнер”, “Планета Фолк” ТВ и “Планета” ТВ честитят празника на всички именици и рожденици с пожелание за здраве, щастие и късмет!

КАТЕГОРИИ