Звездни майки споделят най-скъпите моменти

Звездни майки споделят най-скъпите моменти

На 25 март православната църква отбелязва Благовещение. Това е един от най-големите пролетни празници, на който се възпоменава благата вест, донесена от Архангел Гавраил на Дева Мария - че тя ще роди Спасителя на човечеството, сина Божий Иисус Христос. Днешният ден в християнската традиция се почита като празник на майката. Все повече от изпълнителките на музикална компания “Пайнер“ се радват на наследници, а пролетта ги провокира да споделят част от най-специалните моменти от ежедневието си и с почитателите си в социалните мрежи. Днес за Ивелина Колева празникът е двоен, защото рожден ден имат нейната дъщеря Виктория и майка й Янка. Певицата не пропусна да поздрави баба и внучка с публикация в своите профили, а Преслава със сигурност също е подготвила хубави изненади за рожденичките. Самата тя наскоро сподели своята радост, че Паола вече е на половин годинка.

“Честит рожден ден, мило, наше детенце! Гордеем се, че сме твои родители и ти желаем весело и безгрижно детство. Благодарим на Бог, че те изпрати!“, отправи своя официален поздрав Джена към сина си Атанас, който вчера направи 2 годинки.

По традиция поводът бе отбелязан с торта, а тя бе наистина впечатляваща и много красива.

Горди майки на синове са Деси Слава, Галена, Кали и Емануела. Звездите на телевизия “Планета“ обичат да прекарват всяка свободна минута със своите момчета, а понякога позволяват и на нас да надникнем в личния им свят.
Въпреки, че вече са големи момичета – Марая на Мария, Глория на Юнона и Габриела на Димана винаги ще си останат техните малки ангели, които те обожават. А пролетта вече е тук и е време за хубави преживявания заедно, които певиците споделят с постове във Facebook и Instagram.

КАТЕГОРИИ