Звездни наследници отново в клас

Звездни наследници отново в клас

Началото на новата учебна година е важен ден за всички. Изключение не правят и звездите на телевизия “Планета”, които с трепет изпращат своите наследници в клас. Най-развълнувани са първолаците, а днес сред тях е и малкия брат на младата надежда в поп-фолка, Даниела Пирянкова, която тази година ще бъде в девети клас.

“Първият учебен ден с моето малко първокласниче! Luv u so much bro!”, написа певицата в официалните си профили в социалните мрежи.

Бузукарката Стояна изпрати в училище своя син Ванката с думите: “На добър час, слънце мое!”, а Димана също сподели снимка от първия учебен ден на своята дъщеря Габриела.

Първият звънец удари и за синовете на Галена, Кали и Борис Дали – Стефан, Марк и Красимир. За Васил Вълканов днес е много специален ден, защото неговата дъщеря Симона също е ученичка. Мария и Емилия неведнъж са казвали, че много се гордеят със своите деца, Марая и Иван, за които учебната година вече започна. Порасналите дъщери на Анелия, Ивелина Колева, Соня Немска и Юнона също прекрачиха училищния праг, а техните майки не пропуснаха да им пожелаят успех. Ние също се присъединяваме и вярваме, че новата учебна година ще донесе вълнуващи преживявания и много знания на всички ученици.

КАТЕГОРИИ