Звездни срещи по Коледа

Звездни срещи по Коледа

В най-празничната седмица от годината, “Звездно” ще ни въведе в тържествената атмосфера на концерт-спектакъла “15 години телевизия “Планета”, който препълни зала “Арена Армеец” в София. Освен силната емоция, която властваше от сцената, горещо бе и зад кулисите, където бяха Петя Костуркова и д-р Хари Янакиев. Те ще ни срещнат с обичаните изпълнители, които видяхме на 22 ноември.
Емилия е първата звезда, която ще разкрие какво е усещането отново да се срещнеш с любимата си публика след като направи официално завръщане на музикалната сцена по време на спектакъла. Певицата говори за извървения до момента път с телевизия “Планета” за изминалите 15 години.

“Радвам се, че оставям някакви следи след себе си, защото това е целта – да оставиш хубави песни”, откровена е звездата и допълва, че всеки има трудни моменти, но след тях винаги се случват хубави неща.

Борис Дали определено е един от най-лъчезарните и позитивни изпълнители, познати от ефира на музикалния канал. Той е развълнуван от топлото посрещане, което е получил, от това, че всички са пеели заедно с него и са се радвали на песните му. Пред водещата Петя Костуркова изпълнителят разкрива, че вече подготвя и две нови песни, които ще са бързи и комерсиални. Борис Дали говори с топли чувства и за своите колеги:

“Обичам си ги всички и като сме заедно ми е много хубаво”, откровен е певецът.

Роксана застава пред камерата със своя любим Александър, който е неотлъчно до нея във всеки един момент. Двамата говорят за голяма и искрена любов, която ги събра:

“Мечтала съм си я и ето, дойде”, признава с вълнение Роксана и допълва – Човек, който си пожелава – получава”.

Анелия остава вярна на себе си и отново споделя, че всичко което прави е за публиката. Затова и е толкова щастлива, като вижда вълнението на всички в залата.

“Непрекъснато научавам много нови неща”, признава тя и допълва, че всеки трябва да обогатява себе си и да се развива.

Анелия отправя и своето пожелание към телевизия “Планета” за още много успехи и хитове.
Пред д-р Хари Янакиев Яница споделя, че помни още първият видеоклип, с който стартира телевизия “Планета”. Тя е щастлива, че е част от нея и заедно стават все по-добри.

“Вярвам, че в следващите 15 години ще сме на световно ниво, въпреки, че й сега качеството, което предлагаме може да се мери със световните образци”.

Деси Слава споделя, че е минала през много изпитания, от които е научила, че е безрасъдно смела.

“Всяка трудност обаче е урок, който носи мъдрост”, разсъждава изпълнителката.

Има ли приемственост между поколенията – на този въпрос отговарят Глория и нейната дъщеря Симона, която прави своя дебют на толкова голяма сцена.

“Няма случайни неща, трябва много желание, хъс и характер, трябва да си упорит и да пресладваш целите и мечтите си”, разкрива част от своята формула за успех Глория.

В следвацото издание на “Звездно” предстоят още интересни интервюта с любимите ви изпълнители, затова не пропускайте да гледате и първото предаване за 2017-та година, чиято премиера е на 2 януари.

КАТЕГОРИИ