“Звездно” ни пренася зад кулисите на 13-те Годишни музикални награди

“Звездно” ни пренася зад кулисите на 13-те Годишни музикални награди

Тази седмица “Звездно” ни пренася зад кулисите на 13 Годишни музикални награди на “Планета” ТВ за 2014 г., за да ни направи съпричастни с емоциите на звездите, с техните откровения и планове за бъдещи проекти. До края на месец март ще видите ексклузивни интервюта с любимите Ви звезди и първите им реакции след като грабнаха така желаните призове.
Джена признава, че е приятно изненадана от наградата за “Посланик на българската музика зад граница”, която не е очаквала, но пък изключително много цени.

“Много съм благодарна на всички българи в чужбина и ги поздравявам за любовта, която ми дават, когато съм там. Благодаря и на организаторите за отношението и професионализма”, споделя певицата.

Тя признава още - очакван ли бе за нея успехът на сингъла “Моли се да не почна”, който единодушно бе избран от феновете за “Песен на 2014”.

“Най-голямата награда е любовта на хората, защото аз работя за тях”, разкрива Галин и допълва, че е много доволен и щастлив от наградите, които е спечелил.

Фики, който грабна статуетките за “Певец”, “Дебют” и “Видеосензация в Youtube”, не крие благодарността си към всички за подкрепата през изминалата година.

“Благодаря на всички хора, че ме допуснаха до сърцето си и обещавам да правя още много нови хитове”.

В предаването ще видите и носителите на наградите в областта на фолклора – Борис Дали и Райна.

“Винаги съм обичал народната музика и съм много щастлив, когато нещо българско върви нагоре, развива се и се чува навсякъве по света”, казва Борис Дали, а Райна признава: “Радвам се, че успях, защото такава награда до този момент не съм имала, най-голямата в областта на фолклора. Това е голямо признание, защото е много трудно за един изпълнител от поп-фолка да успее да създаде аудитория в друг жанр, какъвто е фолклорът”.

КАТЕГОРИИ