Звездно парти за Паола на Преслава и Павел

Звездно парти за Паола на Преслава и Павел

След новината за появата на първородната дъщеря на Преслава и Павел на Кръстовден, най-обсъжданият въпрос сред почитателите певицата бе какво е името, което щастливите родители са избрали за бебето.

“Да си ни жива и здрава малка, сладка Палечке – Паола“, даде отговор на загадката самата Преслава с пост в официалните си страници в социалните мрежи вчера вечерта.

Името произлиза от древноримския род Паулус и е видоизменена форма на латинското име Павел, което означава скромен. С това става ясно, че Паола е кръстена на своя баща, а самите букви в името символизират богатство на идеи, ново начало, сила и желание да започнеш нещо и да го осъществиш, изключителни художествени и артистични способности, силни и дълбоки чувства.
Малката принцеса вече си е у дома, а Преслава и Павел отпразнуваха появата й с голямо парти в столичен ресторант. Сред гостите бяха, както близки и приятели на родителите, така и колеги на Преслава, сред които Джена и Атанас Стоеви, Илиян, Борис Дали и орк. Кристали. Всички те поздравиха с песен звездната двойка за появата на първородната им дъщеря, а Джена бе особено емоционална:

“Много се радвам, че Преслава стана майка. Това е най-хубавия миг в живота на една жена. Днес забелязвам една много хубава промяна в нея – виждам мекотата на майката, появи се една прекрасна жена... Бъдете живи и здрави, много се обичайте, пазете тази хубава любов и никога не позволявайте на хората да развалят вашия огън. Затова както ние с Наско пазим нашата любов, така и вие двамата – само любовта и само Паола“, сподели певицата, след което заедно с Илиян запяха дуета си “За теб и мен“.

КАТЕГОРИИ