“Звездно” под знака на 10 години “Планета Фолк”

“Звездно” под знака на 10 години “Планета Фолк”

Новият брой на светското предаване “Звездно” отбелязва по един красив начин 10-годишния юбилей на телевизия “Планета Фолк”. В навечерието на 15 март водещата Петя Костуркова разговаря с Калина и Невена и тяхната колежка Ивелина Колева. Напълно в духа на предаването красивите момичета от фолклорния дует са предизвикани да разкажат как се раждат сценичните им костюми, изработени изцяло по техни идеи. Акцентът е върху еклектиката в модата и по какъв начин Калина и Невена вплитат етно мотиви в тоалетите си.

“По принцип постоянно си мислим за модните тенденции, тъй като сме момичета, които следят какво е актуално и гледаме да сме в крак с модата. Това е причината да акцентираме на нея в нашите сценични тоалети. Харесва ни и го правим с голямо удоволствие, хъс и желание”, разказва Невена, а Калина допълва, че в ежедневието облеклото им е младежко, а предпочитаният стил е кежуал.

Другата звездна гостенка, Ивелина Колева, споделя със зрителите любопитни подробности за пътешествието си до Тайланд, Банкок и Пукет, което е било изпълнено с висок адреналин.

“За първи път се гмурках и това беше доста смело от моя страна, защото аз не съм личност, която обича да рискува, по-скоро съм реалист, здраво стъпил на земята, но когато се озовеш на едно такова място, имаш хъс да пробваш, да видиш и усещането ми хареса.”


Най-голямата екзотика по време на тази незабравима ваканция със сигурност е влизането й в клетката на тигрите. Решение, взето спонтанно и без много-много да мисли, защото в противен случай, не би го направила никога. Все пак Ивелина Колева признава, че най-бленуваното предизвикателство, което е искала да осъществи на всяка цена, е сафарито със слонове. В разговора не е пропусната и ваканцията с нейната сестра Преслава в Дубай и Абу Даби. Тъй като те вече са били там и са видели повечето забележителности, този път са посетили само “Miracle Garden” и зоологическата градина. През останалото време са се отдали на релакс и кулинарни изкушения.
Ивелина Колева разкрива още, че работи по нови песни, които по традиция ще заснеме в родната Добруджа.

Екипът на “Звездно” бе и на официалната промоция на новия клип на Ави Бенеди, “La Vida Amiga”. Певецът разказва историята на песента, чието заглавие в превод означава “Животът, мой приятел”. Тя е на испански език, защото е повлияна от актуалните музикални тенденции в световен мащаб, но това не означава, че в бъдеще Ави Бенеди няма да запише отново песни на български език.

“Още от дете съм голям почитател на испанската музика. Идеята за “La Vida Amiga” ме осени, докато в къщи гледах “Салса”, един много стар филм. Истината е, че подготвям цял испански албум, който ще бъде факт в началото на юни. Ще ви издавам в аванс, че до неговата премиера смятам да представя на публиката още две испански заглавия”, сподели пред “Звездно” Ави Бенеди.

КАТЕГОРИИ