Звездите на “Планета” правят равносметка в “Автограф“

Звездите на “Планета” правят равносметка в “Автограф“

Новата година в “Автограф” започва със среща със звездите на “Планета”, които правят равносметка на изминалата година, издават върху какво работят в момента и с какъв нов проект ще ни зарадват скоро. Разбира се, не подминахме и темата за най-грандиозното музикално събитие на 2018-та, а именно 17-тия рожден ден на телевизия “Планета”. Джулия, Анелия, Преслава, Деси Слава и Теди Александрова споделят какво са  преживели на сцената в зала “Арена Армеец” в София и не крият, че музикалната медия е изиграла огромно значение за тяхното професионално развитие.

“Невероятни емоции... Много е приятно. Мога да кажа, че с времето вече съм се поотпуснала на сцената. Така че ми беше много хубаво”, казва Джулия, броени минути след своето представяне на концерта “17 години телевизия “Планета”.


Певицата си припомня своя дебют на голямата концертна сцена, който беше преди три години отново на рождения ден на “Планета”. Помни, че тогава е била по-притеснена.

“Като натрупаш опит, виждаш нещата по друг начин и сега вече можеш да се насладиш на момента тотално. Тогава е било притеснение, а сега наслада отвсякъде, така мога да го определя. Много се радвам, как публиката приема най-новите ми песни. Много неща ме мотивират в последно време да съм по-продуктивна и да правя хубави песни. Аз всъщност търся мотивацията във всичко, за мен това е най-важното. Като действаш, се получават нещата и се приемат прекрасно. Това виждам аз. Така че само мога да се радвам”, споделя още Джулия.


Преслава също застана много развълнувана пред камерите на “Автограф”.

“Прекрасни мигове изживях в залата. Наистина много ми липсваше цялата тази емоция на голямата сцена и всичките тези готини хора, които дойдоха, подкрепиха ни и празнуваха заедно с нас рождения ден на “Планета”. Хората ни обичат, радват ни се. Професията ни е уникална.“



Райна разкрива как ще започне Новата година за нея в професионално отношение.

“Предстои да излезе моят нов албум като по-голяма част от песните вече съм представила, но ще има едно-две нови заглавия, които не са познати на публиката. Аз обаче залагам на трите песни – “Зле те чувам”, “Бразилка” и “Една на милион”, защото това са най-силните песни в албума ми. Така че Новата година ще започне с нов подбор на песни. Много зависи и от настроението, което ще имам в съответния момент. Аз съм много ентусиазирана, защото на концерта “17 години телевизия “Планета” почувствах тази емоция, за която мечтаех и това сега ме окуражава да започна да избирам нови песни и да вложа цялата си творческа енергия в работа”, казва Райна.


След като ни зарадва с балада в края на миналата година, Цветелина Янева издава, че ще стартира 2019-та с бързо парче, чието видео вече е заснето. На въпроса на водещата Галя Димитрова дали ще бъде по-продуктивна и по-дейна през 2019-та, певицата отговаря така:

“Аз не съм спирала да работя. Направих единствено пауза относно участията ми и срещите ми с феновете, поради раждането на сина ми. Тази пауза все още продължава, защото детето ми е малко и избора ми е такъв, че искам да съм повече в къщи. Смятам, че е нужно за мен, така го усещам. А относно новите проекти, да, ще ги има и за мен е изключително удоволствие да ги правя, защото това е моят живот. Без песни не се чувствам щастлива и затова ще работя”, казва още Цветелина Янева в “Автограф”.

КАТЕГОРИИ