Говори Big Brother: Всички обичат Коцето

Говори Big Brother: Всички обичат Коцето

Имаме участник в Most Wanted, формат, който се случва за първи път у нас и ни подготвя да очакваме неочакваното. Представителят на музикална компания “Пайнер” в най-известната Къща в България е Константин. Новият сезон тръгва по следите на най-търсените звезди - 12 ярки риалити личности, 12 силни характера, 12 готови за победа. Както си му е реда, пръв прага на Къщата прекрачи изпълнителят на “Още те обичам”, а визитката му е повече от забавна:

“Аз съм Коцето от Подуeне, по известен като Константин. Обичам да пея, обичам да се забавлявам и съм първия победител във VIP Brother. Печелил съм много награди, почти всички награди, които съществуват в нашата сфера, но тази от Big Brother беше определено “Най”.

“Готино беше... готино. Във VIP Brother влязох с тогавашната ми партньорка в живота и дуетна половинка, Райнушка – Райна. Имах леки неудобства. Влезнах с гадже, а пък излезнах без, дет се вика, за което Ви благодаря... Сега ще си влезна сам, защото и сам войнът е войн”.

За останалите звездни съквартиранти Коцето казва, че очаква само готини хора, с които да се забавляват заедно и да си “избухват”.

“Купата никога не съм я искал, колкото и тривиално да звучи, ама ако я взема, ще си я кача при другите неща, какво да правиш... Роден съм за купони, роден съм за партита, как да не ги обичам...”

снимки: Васил Иванов

КАТЕГОРИИ