Деси Слава в “Автограф”: Създавам творчеството си с цялата си любов

Деси Слава в “Автограф”: Създавам творчеството си с цялата си любов

Деси Слава гостува в новия брой на “Автограф”. Певицата споделя, че се чувства “добре дошла” и радушно приета след завръщането си в музикална компания “Пайнер”. Усеща едно приятно отношение от страна на своите колеги и въпреки че конкуренцията е много голяма, смята, че в погледа на голяма част от тях среща единствено уважение.

“Доста от тях са по-млади от мен, израснали са с моята музика и са слушали Деси Слава. Това много ме топли и ме кара да се чувствам поласкана. Надявам се и занапред да бъде така, защото аз съм любвеобилен човек и когато ме уважават, обичам да се раздавам и да помагам.”

Певицата разкрива защо след толкова години се е върнала в “Пайнер”.

“Започнах да си давам равносметка, че музиката ми трябва да достига до повече хора, защото е хубава в моите очи и в очите на много хора, които не са малко, но са достатъчно, за да имам стимул да творя и да вървя напред. “Пайнер” е една сила и искам да се чува и да се вижда това, което правя. Смятам, че творчеството ми е качествено, а аз го правя с цялата си любов и чиста енергия и мисля, че хората се хранят по някакъв начин с това нещо.”

В “Автограф” Десислава разказва за уроците, които е получила за тези 11 години извън “Пайнер”.

“Получих най-различни уроци, това не е малко време. Падах и ставах. Най-важното нещо, което разбрах е, че “мога и сама”, както се пее в една моя песен. Научих, че съм силна, започнах да вярвам в себе си, знам какво мога и знам коя съм. Научих, че най-много от всичко ме бива да пея и всяка една инвестиция в моя живот трябва да бъде свързана с гласа ми, с таланта ми и с продукта Деси Слава. Но в момента говори разумът ми, затова се върнах в “Пайнер”. Смятам, че изпълнител като мен заслужава да има една по-добра кариера и музиката му да достига до повече хора. Мисля, че го заслужавам и затова си казах: “Стига толкова съм се лишавала”.

Въпреки че през 2003 Деси Слава е на гребена на вълната и е топ изпълнител, напуска “Пайнер”, защото е имало някои неща, които в нейните очи не са били справедливи.

“Бях млада и неопитна. И когато има такава ситуация, която не може на момента да се разреши, емоциите надделяват и си казах просто: “Няма да бъде това” и избягах. Но както се казва, всяко зло за добро. Може би нямаше да науча тези неща за себе си, ако не бях извън “Пайнер”. За нищо не съжалявам. Понякога си мисля, че можеше да е по-добре, но от друга страна, понеже съм човек, който вярва в съдбата, си казвам, че по този начин е трябвало да се наредят нещата, за да си извлека съответната поука.”

КАТЕГОРИИ