Днес Мария празнува рожден ден и сключва граждански брак

Днес Мария празнува рожден ден и сключва граждански брак

Датата 13 януари е особено специална за Мария, защото днес тя празнува рожден ден и ще сключи граждански брак със своята половинка в живота – Християн Гущеров. Певицата сподели наскоро, че определя тази дата за себе си като съдбоносна:

“За мен, тази фатална според хората дата, е съдбоносна”, призна певицата в ефира на телевизия “Планета” и не скри, че много от важните събития в живота й се случват точно около този ден.

В момента Мария е в трескава подготовка за сватбеното тържество, което пък ще се проведе на 17 януари в София. Мястото на събитието изпълнителката запазва в тайна, но издава подробности за визията, която е избрала за този специален ден.

“Ще бъде една семпла булка, може би изящна в семплостта си”, признава певицата в ефира на bTV и допълва, че със същата рокля ще бъде и нейната дъщеричка Марая.

Тя споделя, че на тържеството ще присъстват само най-близките им хора с Християн, както и голяма част от нейните колеги.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят хубавите събития в живота на Мария на днешния 13-ти януари, като й пожелават много здраве, любов, семейно щастие и още много творчески успехи.

КАТЕГОРИИ