Джена представи “Ти къде беше” – разказ за любовта в ритъма на сърцето

Джена представи “Ти къде беше” – разказ за любовта в ритъма на сърцето

Факт е премиерата на най-новия музикален проект на Джена “Ти къде беше”. Песента и видеото успяха да впечатлят публиката още в първите минути, след като бяха официално представени.

“Ти къде беше” е началото на едно обещание, което ви дадох още през лятото – че ще продължавам да правя хубави песни, но и че искам промяна”, споделя Джена.

Звездата блести в кадрите с променен външен вид – още по-интригуваща и изключително секси.

“Една песен, която е разказ за грешките, които правим от любов. Песен за сърцето, което винаги понася тежките удари на страстта, която често замъглява съзнанието ни и ни вкарва в опасни капани. Сърцето като буфер на цялата ни емоция. Сърцето като най-верния приятел, защото само то чрез ударите си, ни показва истината и ни води в правилната посока. Това е песен за моментите, в които нараняваме сърцето и отказваме да чуваме ритъма му”, разказва историята на “Ти къде беше” Джена.

Автор на текста е Борислава Валентинова, музиката е на Джена, аранжимент – Пламен Петров от орк. “Кристали”.
Изпълнителката е изключително благодарна на авторите за това, че са успели да облекат емоцията й в музика и думи.

“Толкова добре се справиха, че сега, когато слушам тази песен, имам усещането, че ритъмът в нея бие заедно с моето сърце.”

Клипът е заснет в края на септември, няколко дни преди Джена да отлети за кратка почивка в Дубай. Той е дело на изцяло нов екип, с което певицата внася нова вълна в заснемането.

“Трима млади мъже, които много ме изненадаха с желанието си имената им да не се изписват. Въпреки това, аз им благодаря, защото те дадоха цвета на тази песен. Още с първата ни среща, идеята им да снимаме в голяма, необитаема къща, семпло, ненатрапчиво видео, веднага ме грабна”, споделя Джена.

Видеото е снимано в къщата на един от най-големите оперни певци на всички времена Николай Гяуров.
Неотлъчно до Джена е нейният екип, който се грижи за визията й. Те изцяло представят звездата в нова светлина. Гримът е дело на Бони, Маурицио Пироло се погрижи за страхотните прически, а стайлингът е на Вили Вита.

“Щастлива съм. Надявам се това щастие да зарази и вас. Благодаря ви, че ви има и ми давате сили да откривам нови страни в себе си”, не крие емоциите си Джена.

КАТЕГОРИИ