Галена и Фики оглавиха “Планета Топ 20” за втори пореден месец

Галена и Фики оглавиха “Планета Топ 20” за втори пореден месец

За втори пореден месец, Галена и Фики с дуета си “Кой” оглавиха зрителската класация “Планета Топ 20”. Двамата изпълнители буквално “взривиха” и зала 1 на НДК с живото си изпълнение на този хит на концерта “XII години телевизия “Планета”. Като съвсем ново предложение, още с появата си в класацията, “Твърде късно е” на Константин зае втората позиция за ноември.

В челната тройка е още една нова песен, появила се наскоро в ефира на телевизия “Планета” - “Няма да съм аз” на Андреа. Четвъртото място е за Теди Александрова и Джамайката с хита им “Kiss Me, Baby”, а петото – за Джена и “Как не се уморих”. Илиян с най-новия си проект “2-3 шота” се настанява на шестата позиция, а Роксана със “С “О” започваш” – на седма.

Една от най-харесваните песни през изминалите месеци, “Дай ми” на Галена, зрителите определиха да заеме осмо място. Соня Немска се завръща отново в класацията “Планета Топ 20” на девета позиция с безспорния си хит от тази година “Правена съм за ръцете ти”. Десетото място в чарта е за дуета на Анелия и Преслава – “Няма да съм друга”, който през ноември отстъпва с 6 позиции надолу. Подредбата от 1 до 10 място е повлияна и от зрителския интерес на феновете в официалния канал на “Планета” ТВ в YouTube, PlanetaOfficial.

 

КАТЕГОРИИ