Ice Team и Ваня в комбинация “1 към 1“

Ice Team и Ваня в комбинация “1 към 1“

Ваня е красивото лице в новия проект “1 към 1” на парти мейкърите Дани Ice и Наско. Двамата са членове на новата формация Ice Team, която вече е част от музикална компания “Пайнер“. Изпълнителите си поставят амбициозната задача да улавят най-модерните музикални течения и да ги реализират в хитови мелодии, подходящи за танцуване и развлечения. Идеята на Дани Ice и Наско е във всеки един от проектите им да гостува различна певица или певец, като по този начин създават усещането за една постоянно увеличаваща се музикална съобщност. 
Ваня приела с удоволствие предложението на приятелите си да участва в дебютния проект на новата формация. Самата тя презентира преди дни новия си самостоятелен проект “Богиня”, който се посрещна с въодушевление от зрителите на телевизия “Планета”. Парчето “1 към 1” е по музика и аранжимент на Дани Ice, текстът е създаден от тримата участници Дани Ice, Наско и Ваня, а режисьор на видеоклипа е Атанас Михайлов.
Основателите на новата формация  Ice Team съвсем не са нови лица в музикалния бранш. Даниел Димитров - Ice е популярен като един от създателите и основните участници в групата Ice Cream до разпадането й преди година. Атанас Михайлов е добре познат на зрителите на телевизия “Планета” с актьорските си превъплъщения в различни видеоклипове, а от няколко години и като водещ на предаването “Бъди звезда”. Специално за многобройните почитатели на популярното телевизионно шоу, техният любим водещ споделя, че ще продължава и занапред да се появава на екран и да ги поздравява с песни на обичани изпълнители. Всъщност Дани и Наско не просто се познават добре, а дори са пели заедно в една група. Атанас Михайлов е от първите членове на Ice Cream, но напуска и продължава музикалната си кариера с момчешката банда “Ъп Даун”.

КАТЕГОРИИ