Татяна радва с нова фолклорна песен, подготвя и албум

Татяна радва с нова фолклорна песен, подготвя и албум

Голямата изненада веднага след Великденските празници идва от Татяна. Певицата реши да зарадва всички почители на българския фолклор със своя уникален “прочит” на една вечна песен – “Зайди, зайди”. Аранжиментът е на Димитър Милев, а режисьор на видеоклипа, който наистина впечатлява е Радослав Георгиев.

“България е най-красивата страна в света. Българският фолклор е лекувал нашите предци от войни, давал е и дава усмивки, гордост и признание по целия свят, щом чуят нашата музика.”, написа Татяна и допълни: “Представям ви, песента ”Зайди”, която изпях така, както я усети сърцето и душата ми! Направихме най-красивия ми клип, описвайки красотата на гората и това, което Господ е сътворил за нас - българите! Това е Татяна и ще съм най-щастлива ако успея да ви докосна…”

2

“Величествена си Татяна, накара ме да настръхна и да се пренеса до Бог… Една прекрасна българка изпълнява една прекрасна българска народна песен по един божествен, величествен и вълшебен начин! Поклон, Татяна пред ангелския ти глас и необятната ти красота! Много те обичаме…”, пишат почитателите на фолклора.

Появата на видеоклипа на песента “Зайди, зайди” в YouTube канала - Planeta Folk Official, както и в програмата на телевизионните канали Planeta Folk HD, “Планета” и Planeta 4K подсказа на феновете и за идеята на Музикална компания “Пайнер” и на самата Татяна да ги зарадват скоро и с нов фолклорен албум на певицата. Съвсем закономерно неговото заглавие е “Горда съм българка”, каквато е и самата певица. Кои песни ще бъдат включени в него и кога ще се появи, очаквайте да научите много скоро.

КАТЕГОРИИ