Кали на път за Канада

Кали на път за Канада

Днес, 15 септември, Кали поема към своето голямо американско турне, което се очертава като най-дългото за изпълнител на музикална компания “Пайнер” тази година. Близо месец изпълнителката ще се посвети на срещи със своите почитатели зад океана. Певицата отлетя за Канада с полет през Мюнхен в 13.00 часа днес. Там тя ще остане един ден, защото има само един концерт, който е на 16 септември. В Канада певицата ще се срещне с българската общност в Торонто. Нейните почитатели вече я очакват и се готвят за една незабравима българска вечер със своята любима певица.

На следващия ден Кали ще пее за най-многобройната българска общност в Съединените Американски Щати, тази в Чикаго. Със сигурност това ще бъде един невероятен концерт като се има предвид, че всички гостувания на звездите на телевизия “Планета” минават при изключително голям успех. Третата спирка от американското турне на Кали е Кейп Код.
На тръгване певицата обеща, че ще направи съпричастни и почитателите си в България със своите презокеански срещи. Очаквайте ексклузивни снимки и новини в сайта на телевизия “Планета” - www.planeta.tv  

КАТЕГОРИИ