Емануела и Джордан начело на “Топ 5 – Payner / A1 Xplore Music”

Емануела и Джордан начело на “Топ 5 – Payner / A1 Xplore Music”

Победител във второто издание на месечната класация “Топ 5 – Payner / A1 Xplore Music” е песента “Купих ти сърце“ на Емануела и Джордан. Проектът бе най-често желан от потребителите на музикалното приложение A1 Xplore Music през месец ноември и това му осигури лидерската позиция. Веднага след него се нарежда друг хитов дует - “Маракеш“ на Галена и Цветелина Янева, а трета за ноември е Теди Александрова с “Цяло лято“.

Класицията продължава с “И на всички като тебе” на Деси Слава – на 4 позиция, следвана от “Въртележката” на Яница – на пета. Като ново предложение меломаните могат да открият “Само тебе искам” на Емилия, а в рубриката “Хит” е “Дай ми още“ на Анелия.

Припомняме Ви, че музикалната класация отразява предпочитанията на феновете в стрийминг платформата, а предвид големия интерес към звездите на музикална компания “Пайнер“ и техните проекти, появата на подобен чарт е съвсем закономерна. Цялото издание на “Топ 5 – Payner / A1 Xplore Music” може да бъде открито в официалния YouTube канал – PlanetaOfficiаl, а отделните заглавия да бъдат слушани и от специално създаден плейлист в приложението A1 Xplore Music.

КАТЕГОРИИ