Емануела ще превърти стрелките тази събота в Димитровград

Емануела ще превърти стрелките тази събота в Димитровград

Едно от най-запомнящите се партита този уикенд ще бъде в Комплекс “Приказките” край Харманли с продължение в “Планета Пайнер клуб” – Димитровград. Специален гост е Емануела, а с нея купонът е гарантиран. Хитовата изпълнителка буквално ще превърти стрелките, защото през нощта на 28 срещу 29 октомври се прощаваме с лятното часово време и преминаваме към зимното.
2
2023 година е доста ползотворна за Емануела. След като изпрати 2022-ра с дуетната си песен с Анелия – “Към вратата”, певицата атакува 2023-та с цели три видеоклипа досега. В началото на месец май тя ни представи “Първа лига”, а видеото вече се радва на повече от 1 милион преглеждания в YouTube.
Лятото за Емануела започна с нейния прочит на вече популярната “Мъже милиарди” и продължи с безброй срещи с почитателите на поп-фолка не само по Черноморието, но и в цялата страна. Актуалният хит на Емануела пък носи заглавието “Втори дом” и във видеоклипа виждаме певицата като една истинска кукла Барби. Неговата премиера бе в края на септември и клипа все още е сред най-популярните в трендинга на YouTube.

КАТЕГОРИИ